info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Spinazietaart met geitenkaas
Weet je even niet wat je moet eten? Maak dan deze super makkelijke
spinazietaart met geitenkaas! Eventjes de ingrediënten in een koekenpan,
alles in een springvorm gieten en daarna bakken in de oven. Dit is hoe je
de taart maakt:
Ingrediënten (4 personen)
- 2 teentjes knoflook
- 1 el olijfolie
- peper en zout
- 3 eieren
- 200 gram geitenkaas
- 300 gram verse spinazie
- 1 ui
- handje pijnboompitten
- 1 rol diepvriesbladerdeeg
Recept
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Hak de knoflook en snipper de ui. Klop de eieren los in een kom.
- Bak de ui glazig in een koekenpan en voeg daar de knoflook aan toe. Bak
daarna kort de spinazie en de pijnboompitten mee met een snufje peper en
zout. - Vet ondertussen een springvorm of een bakvorm in met wat olijfolie. Rol het
bladerdeeg daarna uit en bekleed de bakvorm met het bladerdeeg. - Schep het spinaziemengsel in de bakvorm.
- Scheur de geitenkaas in stukjes en strooi dit over de taart heen. Tot slot
schenk je de geklopte eieren over de taart heen. - Bak de taart in 40 minuten in het midden van de oven.
- Eet smakelijk!
recepten
All rights reserved 2024 Duurzame geitenzuivelketen®